Wat kunnen we voor u verzorgen?

Kunststof kozijnen - Hardhouten kozijnen - Verbouwingen - Aanbouw - Overige timmerwerkzaamheden

DSCN4128

Kozijnen

Kozijnen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning. Het is daarom belangrijk dat u weloverwogen kiest voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling. Met ons als dealer van Gealan kunststof kozijnen ligt de juiste keuze geheel binnen handbereik.

Voor meer informatie over kleuren en uitvoering verwijzen wij u naar de website van onze leverancier.

Alle voordelen van kunststof kozijnen nogmaals op een rij:

Energiebesparend

Uw energierekening daalt, dat merkt u direkt in uw portemonnee en is beter voor het milieu

Veilig

Kunststof profielen met stalen versterkingen voorzien van hoogwaardig hang-en sluitwerk bieden de beste bescherming tegen ongewenste gasten. De kozijnen voldoen van de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen SKG2

Betaalbaar

In vergelijking met andere kozijnmaterialen het voordeligste alternatief

Woningverbetering

Kunststof kozijnen verhogen in belangrijke mate het wooncomfort. Een belangrijke voorwaarde als uw woning in de verkoop gaat.

Milieuvriendelijk & duurzaam

De uitstekende mogelijkheden voor recycling en een streng gereguleerd produktieproces dragen bij aan een beter milieu, nu en in de toekomst.

Onderhoudsarm

Nooit meer schilderen

Dakkapel - Dakopbouw

Wilt u ook extra ruimte voor een studeerkamer, een hobbyruimte, een kinderkamer of een logeerplek. Met een onderhoudsarme dakkapel of dakopbouw komt dat een stap dichterbij. Want op deze wijze creëert u ongekend veel extra ruimte en licht.
DSCN4171

Wij werken met hoogwaardige materialen. Voor beiden gebruiken wij in principe Gealan kunststof kozijnen en Keralit kunststof voor de afwerking. De solide constructie en het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen met KOMO-keurmerk garanderen een lange levensduur.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een hardhouten kozijn met bijvoorbeeld Trespa beplating.

Uw dakkapel of opbouw wordt in principe in één dag waterdicht gemaakt.

SONY DSC

Gevelbekleding

Met de Keralit gevel- en dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur- of glansverlies maar stijlvolle gevelelementen en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit.

Welke kleuren of dessins u ook kiest, het resultaat is altijd even mooi en duurzaam. Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden, geven de Keralit panelen geen krimp. Het materiaal is bovendien ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

Voor kleuren en uitvoeringen verwijzen wij u naar de website van de leverancier www.keralit.nl .

Hier kunt u ook monsterstukjes aanvragen.

Bouwen

Wij verzorgen voor u alle mogelijke verbouwingen, zowel binnen als buiten. Wij realiseren uw wensen, zowel wat betreft de indeling als de aankleding van: muren, plafonds, vloeren, sanitair.

Ook kunnen we uw woonoppervlak vergroten door het realiseren van een aan- of uitbouw.

DSCN4163
DSCN4145 (2)

Nieuwsgierig naar wat De Bruijn Timmer-en Onderhoudsbedrijf voor u kan betekenen?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina
Scroll to Top
Scroll naar top