Kozijnen

Kozijnen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning. Het is daarom belangrijk dat u weloverwogen kiest voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling. Met ons als dealer van Gealan kunststof ramen ligt de juiste keuze geheel binnen handbereik.

Kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vaste ramen, draai/kiepramen, stolpramen, valramen en uitzetramen. Zelfs een variant van het authentieke “ Amsterdamse schuifraam “ en bijzonder vormen als rond, toog en schuin behoren tot de mogelijkheden. Welke uitvoering u ook kiest, steeds bent u verzekerd van inbraakwerend veiligheidsbeslag met SKG certificering. Kunststof kozijnen voldoen hiermee standaard aan Politie Keurmerk Veilig Wonen SKG2 een hele veilige gedachte !! De meerkamer opbouw van de profielen staat garant voor de beste isolerende eigenschappen. De hoogwaardige afdichtingen zorgen voor een bewezen wind- en waterdichtheid. Kunststof kozijnen zijn in twee verschillende profielen verkrijgbaar, namelijk vlak en verdiept profiel. Ook is mogelijk kozijnen te leveren met een haakse hoekverbinding, de tradionele look van houten kozijnen

Alle voordelen van kunststof kozijnen nogmaals op een rij:

Energiebesparend:
Uw energierekening daalt ! dat merkt u direct in uw portemonnee.

Duurzaam:
Zeer lange levensduur.

Veilig:
Kunststof profielen met stalen versterkingen voorzien van hoogwaardig hang-en sluitwerk bieden de beste bescherming tegen ongewenste gasten.

Woningverbetering:
Kunststof kozijnen verhogen in belangrijke mate het wooncomfort. Een belangrijke voorwaarde als uw woning in de verkoop gaat.

Onderhoudsarm:
Nooit meer schilderen.

Betaalbaar:
In vergelijking met andere kozijnmaterialen het voordeligste alternatief.

Milieuvriendelijk:
De uitstekende mogelijkheden voor recycling en een streng gereguleerd productieproces dragen bij aan een beter milieu, nu en in de toekomst.

Voor meer informatie over kleuren en uitvoering verwijzen wij u naar de website van onze leverancier: